Nieuwsarchief

Uitblinken was er bij

Hieronder een aantal evenementen waar Uitblinken bij was. Uitblinken is sinds medio 2011 actief bij veel verschillende activiteiten.

 • Vrijdag 12 oktober 2012 werden het Multifunctioneel Centrum (MFC) Geitenkamp en Playground De Rommelkist officieel geopend.

  Uitblinken heeft de opening van de Playground De Rommelkist verzorgt. Ondanks het slechte weer toch nog zo'n 50 kinderen.

  Kinderen uit de wijk Gietenkamp konden hun vaardigheid laten zien in de Uitblink Arena. Hoogste score van de dag was 75.

  Lees meer op de site van de gemeente Arnhem

  Uitblinken

 • Het basisprincipe van de officiële Nederlandse Techniek Kampioenschappen, zoals die in 2012 voor de 6e keer georganiseerd worden, zijn de Moves & Skills zoals Rene Meulensteen (assistent-trainer van Manchester United, Alex Fergusson) deze aanleert bij de selectiespelers van Manchester United. Hij trainde van Nistelrode, Ronaldo, Roony, Giggs, Scholes en hielp hem de beste voetballer ter wereld te worden. Maar nu is het jouw beurt. Hij wil jouw ook graag beter maken.

  Elke voetbalclub kan NTK ontvangen en krijgt daarvoor heel veel terug. Kijk hier voor meer informatie.

  Uitblinken coördineert deze dag in de herfstvakantie bij RKSV Juliana uit Mill op maandag 15 oktober. Wil je ook graag aan dit evenement meedoen en een dag trainen net zoals van Persie, Young of Nani? Dat kan! Schrijf je dan in via de website van Sportpartners, www.moves-skills.nl of www.sportpartners.nl

 • De 35ste editie van de Hartemèrt die 26 augustus in Schijndel werd gehouden, stond geheel in het teken van extreme sporten. De vele bezoekers konden onder meer deelnemen aan Bungy trampoline en keeboarden, en zich uitleven op een klimtoren. Ook Uitblinken stelde de bezoekers op de proef.

  Uitblinken

 • Zaterdag 18 augustus 2012 vierde FC de Rakt uitgebreid het 10-jarig voetballen onder KNVB-vlag. In de middag waren de jeugdelftallen actief met allerlei voetbalactiviteiten. De B-C jeugd speelde oefenwedstrijden tegen teams van Volkel. De middag werd afgesloten met een voetbalwedstrijd tussen oud-FC de Rakt 1 spelers tegen de veteranen van Volkel. Daarna barstte het feest los in het clubhuis van FC de Rakt. Ook Uitblinken leverde een bijdrage aan deze bijzondere dag.

  Lees meer >

   

 • Zaterdag 4 augustus 2012 opende voetbalclub Willem II het seizoen met de traditionele Koningsdag. Een dag waar onder andere de selectie gepresenteerd wordt, maar ook een dag waarop supporters zich op allerlei manieren kunnen vermaken. Natuurlijk was Uitblinken hier net als vorig jaar bij.

  Kijk hier de film van de Koningsdag >

  Uitblinken

 • Zaterdag 7 juli 2012 was een deel van de Funarena aanwezig op het jaarlijkse feestje van Buurtvereniging Sambeek.

  Uitblinken

 • Op 30 april 2012 was Uitblinken in Mill te vinden om het evenement van Stichting Kinderfeesten mede tot een onvergetelijke dag te maken. Nadat veel kinderen op een versierde fiets gearriveerd waren bij Myllesweerd, werden de kinderen welkom geheten door de voorzitster van SKM Jolanda Hermans en loco burgemeester Jos v.d. Boogaart. Hierna werden er ongeveer 300 ballonnen opgelaten.

  Ook was er een prijsuitreiking voor de 4 mooist versierde fietsen en tevens een prijsuitreiking van de kleurwedstrijd t.g.v. de opening van Myllesweerd. Na het officiële gedeelte konden de kinderen en hun ouders deelnemen aan een fietstocht van 5 of 10 km met hieraan allerlei spelen en traktaties gekoppeld. De afsluiting van deze zonovergoten dag was in het landschapspark, waar een deel van de Funarena opgesteld stond. Dankzij de spontane hulp van de vrijwilligers kan SKM terugkijken op een geslaagde dag.

  Lees verder en bekijk foto's

  Uitblinken

 • Mixxveldjes bieden jeugd uit Schijndel volop kans voor bewegen en ontmoeten in eigen buurt. In een stralende lentezon vond op 15 maart 2012 de officiële opening van het MIXXveldje aan het Kapittelpad in Schijndel plaats. Ruim 70 kinderen van EBC Centrum (basisschool De Heijcant & 't Talent) vermaakten zich sportief voorafgaande aan en tijdens de opening. Uitblinken was hier samen Spotlight Voetbal Support bij aanwezig.

  Bekijk video >

  Lees verder en bekijk foto's >

  Uitblinken

 • Uitblinken Vrijdag 28 oktober was een voorronde van het NTK bij Olympia'18 in Boxmeer. NTK staat voor Nederlandse Techniek Kampioenschappen. Mede door het lekkere zonnetje en de goede organisatie werd het een perfecte dag. 114 kinderen kregen op een zeer gevarieerde wijze belangrijke basis technieken aangeleerd door onze eigen trainers. Op 3 velden waren de oefeningen uitgezet. Om 07.00 uur waren de eersten al aanwezig om de kleedlokalen schoon te maken, geweldig. De NTK organisatie startte om 07.30 uur en om 17.30 ging de deur weer dicht. Iedereen bij deze nogmaals bedankt namens Olympia'18.

  Kijk de film op YouTube voor een sfeerimpressie.

  Uitblinken