Nieuwsarchief

Uitblinken was er bij

Hieronder een aantal evenementen waar Uitblinken bij was. Uitblinken is sinds medio 2011 actief bij veel verschillende activiteiten.

 • Spotlight presenteerde zich op 21 oktober aan de landelijke en regionale partners, de belangstelling was groot. Spotlight is het bedrijf van Wiljan en Mart Vloet en waar André Cornelissen van Uitblinken een belangrijke rol speelt op het gebied van sociaal maatschappelijke projecten. De Kick Off vond plaats op de accommodatie van voetbalvereniging Blauw Geel in Veghel. Besturen van voetbalverenigingen én hun (jeugd) trainers waren aanwezig, evenals bekende voetballers uit de huidige Eredivisie, waaronder Jasper Cillessen van Ajax. Spotlight gaat nu verder naar buiten treden en in gesprek met diverse voetbalverenigingen om te kijken wat Spotlight voor hen kan betekenen. U kunt uiteraard ook zelf contact opnemen.

  Lees HIER meer over Spotlight.

  Uitblinken

 • Uitblinken Spotlight is een organisatie met een bijzondere missie. Spotlight gaat het voetbal, in de breedste zin van het woord, ondersteunen en begeleiden. Initiatiefnemers zijn Wiljan Vloet en Mart Vloet. Wiljan Vloet heeft ruim 10 jaar ervaring als trainer in het profvoetbal. In Spotlight heeft hij specialisten om zich heen verzameld, die op het hoogste niveau in het Nederlandse voetbal ervaring hebben opgedaan. Voor het sociaal maatschappelijke onderdeel is André Cornelissen van Uitblinken aangetrokken. André heeft o.a. ruime ervaring met het opzetten van projecten voor (basis)scholen.

  Lees HIER meer over Spotlight.

 • Medio september was het 75 jaar geleden dat v.v. Germania is opgericht. Dat was het startsein van de gratis voetbalschool GO4ALL. Een initiatief van v.v. Germania en woningcorporatie Oosterpoort met als belangrijkste doel het stimuleren van sport en beweging voor de jeugd. Hier kon Uitblinken natuurlijk niet ontbreken.

  Lees HIER meer over.

 • Uitblinken had zondag 11 september een deel van de funarena uitgestald voor de jeugd die aanwezig was bij de seizoensopening van Olympia '18 in Boxmeer.

  Kijk HIER voor een impressie van de funarena.

 • Uitblinken Het basisprincipe van de officiële Nederlandse Techniek Kampioenschappen, zoals die in 2011 voor de 5e keer georganiseerd worden, zijn de Moves & Skills zoals Rene Meulensteen (assistent-trainer van Manchester United, Alex Fergusson) deze aanleert bij de selectiespelers van Manchester United. Hij trainde Cristiano Ronaldo en hielp hem de beste voetballer ter wereld te worden. Maar nu is het jouw beurt. Hij wil jouw ook graag beter maken.

  Elke voetbalclub kan NTK ontvangen en krijgt daarvoor heel veel terug. Kijk HIER voor meer informatie. Uitblinken coördineert deze dagen in de herfstvakantie bij de clubs Juliana uit Mill op maandag 24 oktober en Olympia '18 uit Boxmeer op vrijdag 28 oktober.

  Wil je ook graag aan dit evenement meedoen en een dag trainen net zoals Wayne Rooney? Dat kan! Schrijf je dan in via de website van Sportpartners, www.moves-skills.nl of www.sportpartners.nl

 • Uitblinken
  Het nieuwe seizoen van Willem II werd op zaterdag 30 juli 2011 symbolisch geopend met de Koningsdag. Uitblinken was daarbij. Voor sponsor Interpolis had Uitblinken een deel van de Funarena opgebouwd waar kinderen hun voetbalvaardigheden konden testen en lol konden trappen.

  Lees verder >>>

 • Uitblinken Bijna 70 meisjes uit Mill en omgeving genoten op een mooie zondag in mei, onder een stralend lentezonnetje van de eerste KNVB vriendinnendag op het Millse sportpark. In twee verschillende leeftijdscategorieen streden grote en kleine dames om de prijzen tijdens het 4 tegen 4 voetbal, het penaltyschieten en de 1 tegen 1 finales. Uitblinken was hier natuurlijk bij.

  Lees verder >>>