Nieuwsarchief

Uitblinken was er bij

Hieronder een aantal evenementen waar Uitblinken bij was. Uitblinken is sinds medio 2011 actief bij veel verschillende activiteiten.

 • Vorige week dinsdag 31 mei was ik bij het Merlet College in Land van Cuijk. Hier stonden 3 workshops boardingvoetbal op het programma voor 75 enthousiaste leerlingen. Zij hebben nu de kneepjes van het boardingvoetbal onder de knie en ik heb een zeer inspirerende dag gehad!

  Merlet College
 • UNDER CONSTRUCTION

  DE WEBSITE WORDT MOMENTEEL BIJGEWERKT. EXCUSES VOOR HET ONGEMAK..


 • Zaterdag 9 januari was Uitblinken aanwezig bij Iedereen Actief, Ontdek en doe mee!                Zo'n 300 bezoekers genoten van een sportieve middag. Iedereen met en zonder beperking kon kennis maken met het regionale sportaanbod in de SPORTcarroussel. Olympische sporters dagen iedereen uit om mee te doen met atletiek, dans, gymnastiek, handbal, basketbal, judo, korfbal, skeeleren, tafeltennis, voetbal, handbike, wheelen en wielrennen.                                          Ook Uitblinken was aanwezig om de deelnemers wat skills bij te brengen.

  dev 1   dev 2

  dev 3   dev 4

 • Uitblinken is op 3 december 2014 aanwezig op de Nationale Voetbalvakbeurs in Gorinchem. De vakbeurs vindt plaats van 10.00 tot 21.00 uur en is aantrekkelijk voor iedereen die iets met voetbal heeft, met name voor amateurverenigingen en organisaties. Een toegangskaart is gratis te bestellen. Klik hier voor meer informatie.   *Uitblinken is te vinden op standnummer 171B.
 • De afgelopen periode is Uitblinken zeer actief geweest. De verslagen en foto's van alle activiteiten zijn te vinden op facebook: http://www.facebook.com/Uitblinkendoejezo

  zaal

 • Deze week was Uitblinken weer op pad. Woensdag 22 oktober werd door Willem II de handtekeningenmiddag georganiseerd voor alle jeugdige fans. Tijdens een interactieve stadiontour konden zo'n 300 kinderen handtekeningen en foto's verzamelen. Onderweg kwamen ze ook langs Uitblinken. Alle kinderen konden hun skills laten zien op de soccerramp en het puntendoek. Aan het einde kregen ze hier ook een certificaat van mee naar huis. 

  Donderdag 23 oktober was het team van Uitblinken bij de Europa League wedstrijd PSV - Panathinaikos. Dit als bedankje voor de medewerking die Uitblinken heeft geleverd tijdens de geslaagde PSV on tour reeks deze zomer. Een leuk uitje voor alle medewerkers!

  hand1 350

  fgh han
 • Het programma van Uitblinken de komende tijd:
  - Woensdag 22 oktober is Uitblinken aanwezig bij Handtekeningmiddag van Willem II.

  - Donderdag 23 oktober is Uitblinken (en al haar begeleiders) uitgenodigd om, n.a.v. de succesvolle PSV Zomertoer, de wedstrijd PSV - Panathinaikos (Europa League) te bezoeken.

  - Woensdag 10 december staat de eerste PSV Gilrz Clinic gepland. De andere edities vinden in 2015 plaats.

  Uitblinken wil graag haar funarena ook bij jouw club, vereniging of school neerzetten. Heb je interesse? Mail dan naar andre@uitblinkendoejezo.nl

  9

 • Een terugblik op twee activiteiten waar Uitblinken bij aanwezig was:

  Burendag
  Op 28 september was het Burendag! Deze dag was Uitblinken met enkele onderdelen aanwezig op de Landelijke Burendag, georganiseerd samen met VCA en sportkanjerclub Land van Cuijk.
  Bewoners van de Messemaker, Padbroek en Sint Agatha kwamen samen om een sportieve en gezellige dag te beleven.

  burendag

  Night University
  De Uitblink Funarena stond woensdagavond 1 oktober op Night University, een festival georganiseerd door Tilburg University. Willem II-ers Jordens Peters en Mattijs Branderhorst namen het in de pannakooi op tegen jonge uitdagers. Ook studenten van Studentenvereniging Merlijn waren hierbij aanwezig. Voor foto's of andere informatie: www.nightuniversity.nl
 • Vandaag vond bij Go Ahead Eagles in Deventer de eerste editie dit seizoen van Playing for Succes plaats. Leerlingen (groep 6, 7 en 8) van de bassischolen De Steenuil, De Mikado en De Windroos doen mee aan een wekelijks programma op woensdagmiddag. Het is een naschools programma gericht op het verbeteren van het zelfvertrouwen, samenwerken, zelfbeeld en schoolprestaties. Uitblinken speelt binnen Go Ahead Eagles Playing for Succes een grote rol, met name op het gebied van bewegen, educatie, rekenen en samenwerking.

  Een korte omschrijving van wat Uitblinken doet bij Playing for Succes:

  Rolverdeling
  Iedere speler van Playing for Success heeft binnen zijn/haar team een persoonlijke rol gericht op ‘’de echte voetbalwereld’’. Deze voeren ze uit tijdens de verschillende onderdelen van de Funarena.

  De verschillende rollen zijn als volgt:
  Aanvoerder:
  Bij ieder team hoort een aanvoerder. Deze speler heeft de leiding en zorgt dat zijn/haar spelers op tijd bij het juiste onderdeel zijn.

  Materiaalman: 
  Hij/zij zorgt dat het team de bal/materialen meeneemt.

  Score-keeper: 
  Hij/zij houdt de scorekaart bij zich en vult deze zorgvuldig in.

  Teammanager: 
  Hij/zij moet zorgen voor een positieve sfeer binnen het team.

  De teams en rollen binnen de teams worden door de hoofdtrainers (docenten Playing for Success) gekozen en ingedeeld.

  pfs2 pfs3

  Playing for Success richt zich op onderpresterende leerlingen en in de komende acht weken is het de bedoeling dat ze ontdekken dat ze wél kunnen leren en dat leren ook nog leuk is, hierdoor nemen de schoolprestaties toe en hervinden ze hun zelfvertrouwen.

  pfs1