Nieuwsarchief

Uitblinken was er bij

Hieronder een aantal evenementen waar Uitblinken bij was. Uitblinken is sinds medio 2011 actief bij veel verschillende activiteiten.

 • Zondag 31 augustus deed Uitblinken Rijkerswoerd aan waar de ESA Jubileum dag werd gehouden voor alle ESA jeugdspelers. Het was een super dag. Ongeveer 1300 jeugdleden waren aanwezig en blonken uit tijdens de clinic van Uitblinken!

  esa1 esa2
 • In het weekend van 23 en 24 augustus vond het 95 jarig bestaan plaats van UDI'19/Beter Bed. In de vorm van de Open Voetbaldagen werd dit gevierd. In deze twee dagen was er van alles te zien en te beleven. Vele sporten kwamen aan bod in dit enorm gevarieerd programma. Met demonstraties van Sportschool Verbueken, Dance Action, Honkbalclub Red Sox en Show & Acrobatiek was er voor iedereen een attractief programma. Maar natuurlijk stond het voetbal centraal bij de ambitieuze hoofdklasser. De kidsclub tot en met de veteranen speelden wedstrijden en natuurlijk was Uitblinken aanwezig om de vele jeugdleden wat voetbalskills bij te brengen.

  Voor een volledig verslag van deze dag, klik hier.

  udi1

  udi2 udi3

 • Woensdag 20 augustus vond de laatste PSV vakantieclinic plaats in Eindhoven. Ook deze editie was weer een groot succes. Zo'n 125 kinderen kwamen uitblinken, onder toezicht van vele ouders en belangstellenden. 

  De zes vakantieclinics in de verschillende wijken in Eindhoven waren een groot succes! 

  psv6

  psv6 psv6

  Extra: Tijdens de wedstrijd PSV - NAC Breda werd Uitblinken vermeld in de PSV Flits. Zie hier deze uitgave.
 • Het was een drukke, maar leuke zomer voor Uitblinken! Het begon met het jeugdkamp bij de Treffers en vervolgens het jubileumfeest van GSBW Goirle. Daarna volgden de wekelijkse vakantieclinics bij PSV, de open dagen bij Willem II en Go Ahead Eagles en het spectaculaire Copa del Agatha.

  Maar de zomer is nog niet voorbij. Komend weekend, 23 en 24 augustus, vinden de UDI-DAGen plaats bij UDI'19/Beter Bed. Deze jaarlijkse terugkerende Open Dag wordt door het 95 jarig bestaan verlengt met 1 dag extra spektakel en plezier! Uitblinken is hier natuurlijk ook bij aanwezig. Het volledige programma van deze dagen kun je hier teruglezen. 

  Daarnaast is Uitblinken op zondag 31 augustus aanwezig bij het jubileumfeest van ESA. In het kader van het 60 jarig bestaan worden er enkele activiteiten voor de pupillen en junioren georganiseerd, waaronder verschillende voetbalactiviteiten van Uitblinken, Vitesse en Dutch Soccer Events.


 • Heb jij affiniteit met sport en ben jij opzoek naar een leuke meeloopstage? Lijkt het jou hiernaast leuk om mee te werken aan het succes van Uitblinken? Dan zijn wij op zoek naar jou!
  Uitblinken zoekt gemotiveerde stagiaires op het gebied van evenementen, marketing en/of communicatie. 

  Uitblinken biedt geregeld studenten (o.a. VMBO, MBO, HBO) de mogelijkheid om een stage bij ons te vervullen. Voor de periode vanaf september 2014 zijn we op zoek naar 2 stagiaires die meewerken bij Uitblinken en een nader te bepalen stage onderzoek uitvoeren. 

  Wil je graag meer weten over Uitlinken, heb je vragen of opmerkingen of wil je graag reageren op stagevacature? Of ken je iemand die wil uitblinken tijdens zijn/haar 3e of 4e jaars stage? Stuur dan een mail naar: andre@uitblinkendoejezo.nl.
 • Afgelopen woensdag 13 augustus vonden maar liefst twee vakantieclinics plaats. In de ochtend werd het Arnaudinaplein aangedaan, waar bijna 150 voetballers aanwezig waren. Veel ouders en belangstellenden kwamen kijken naar deze jeugdige talentjes.

  p3 p4

  In de middag vond de clinic plaats die ter vervanging van 23 juni werd georganiseerd. Hierbij iets minder deelnemers, maar niet minder geslaagd!

  Volgende week vindt de laatste PSV vakantieclinic plaats in Eindhoven. Nog een kans voor de jonge talentjes om uit te blinken deze zomer!

  p1 p2

 • De zomer van 2013 was een mooie uitblinkzomer. Uitblinken werkte namelijk samen met o.a. Mark van Bommel, Virgil Misidjan, John Goosens, Paul van Boekel, Arnold Bruggink, jeugdtrainers PSV Tim Wolf en Bastiaan Riemersma.

  Een fotoimpressie met de Opendag Feyenoord, afscheidswedstrijd Mark van Bommel, Koningsdag Willem II, Hilvaria, Udi'19, Voetbaldagen Wittenhorst, CopadelAgatha.

  Uitblinken

 • In het weekend van 9 en 10 augustus vond in Sint Agatha de Copa del Agatha plaats. Dit jaarlijkse toernooi, met teams uit de hele wereld, was opnieuw een groot succes. Met teams uit Brazilië, België, Denemarken, Japan en Nederland was het deelnemersveld erg sterk. Uiteindelijk won Atlético Paranaense in de finale met 3-0 van RSC Anderlecht, en mochten de Brazilianen zich kampioen van de Copa del Agatha noemen. Zie hier een video van de finale.
   
  Voorafgaand aan dit toernooi vond op vrijdag 8 augustus een clinic plaats voor de jeugd van 6 tot en met 12 jaar.  Hierbij was Uitblinken natuurlijk ook aanwezig, net als tijdens het jeugdtoernooi zelf, waar Uitblinken voor verschillende randactiviteiten zorgde. De jeugdige voetballertjes leefden zich uit op de verschillende onderdelen van de Funarena, maar ook de uiteindelijke winnaars van het toernooi, Atlético Paranaense, probeerden er hun skills te verbeteren.
   
  Het was een zeer geslaagd weekend, waarbij zowel de jeugd als de spelers uitblonken. 

  c1 c2

  c3

  c4 c5
   
  Voor meer foto’s van dit geslaagde weekend, klik hier.