Nieuwsarchief

Uitblinken was er bij

Hieronder een aantal evenementen waar Uitblinken bij was. Uitblinken is sinds medio 2011 actief bij veel verschillende activiteiten.

 • Woensdag 26 juni 2013 organiseerden PSV en Uitblinken in het kader van het 100-jarig jubileum van PSV de laatste clinic op het Johan Cruyff Court Tongelre.

  Kijk op onze Facebookpagina voor meer >


 • Woensdag 12 juni 2013 organiseerden PSV en Uitblinken in het kader van de Nationale Straatspeeldag een speciale 100 jaar clinic bij schoolplein 't Startblok op de Keverberg. Ruim 450 kinderen uit de wijk Keverberg bezochten deze bijzondere middag. Ouders, buurtbewoners, directie van PSV kwam een kijkje nemen, jeugdtrainer Tim Wolf en Bastiaan Riemersma waren ook aanwezig.

  Meer lees je op de officiële website van PSV en op buitenspeeldag.nl

  Uitblinken

  Meer foto's vind je op onze Facebookpagina >

 • Vandaag vond de tweede vakantieclinic plaats die PSV samen met Uitblinken organiseert in verschillende wijken in Eindhoven. Deze woensdag, 30 juli, was het Gelderlandplein de plek waar werd uitgeblonken. Zo'n 100 enthousiaste kinderen namen deel aan de zomerclinic.

  In verband met de dag van de Nationale Rouw vorige week is de clinic van 23 juli niet doorgegaan. Deze wordt ingehaald op een nader te bepalen datum. 

  psv2

 • Uitblinken biedt regelmatig studenten (o.a. VMBO, MBO, HBO) de mogelijkheid om een stage te vervullen. Voor de periode vanaf september 2013 zijn we op zoek naar 2 stagiaires voor de volgende opdrachten:
  - organiseren en coördineren van diverse sportevenementen
  - onderzoeken behoeften sportverenigingen, gemeenten en bedrijfsleven
  - vormgeving/mediadesign Uitblinken

  Meer informatie/reageren?
  Wil je graag meer weten over Uitblinken, heb je vragen of opmerkingen of wil je graag reageren op deze stagevacature? Wij horen het graag! Je kunt ons bereiken per mail, andre@uitblinkendoejezo.nl

 • Woensdag 16 juli vond de eerste clinic van een reeks PSV on tour clinics plaats in Eindhoven. Mede door het goede weer kwamen veel enthousiaste kinderen naar de PSV clinic. Met name de kleinste jeugd blonk gisteren uit op de verschillende onderdelen van de Funarena van Uitblinken!

  psvclinic1 psvclinic2

  psvclinic3

 • Op woensdag 5 juni 2013 genoten zo'n 150 kinderen van weer een geslaagde 100 jaar PSV middag. Mooi weer, enthousiaste deelnemers en jeugdtrainers waren de ingrediënten voor deze schitterende happening.

  Uitblinken

  Kijk op onze Facebookpagina voor meer >

 • Tijdens de aankomende zomervakantie organiseert PSV in samenwerking met Uitblinken iedere woensdag een voetbalclinic voor basisschoolkinderen in een Eindhovense wijk. De activiteiten worden begeleid door PSV-trainers en zijn gratis toegankelijk voor kinderen. 

  De clinics vinden tussen 16 juli en 20 augustus iedere woensdag plaats tussen 10.00 uur en 13.00 uur. De vakantie clinics zijn een vervolg op de PSV 100 jaar clinics die in 2013 in het kader van het eeuwfeest werden georganiseerd. Ook bij deze clinics hielp Uitblinken mee. PSV en Uitblinken wil kinderen door middel van de vakantie clinics kennis laten maken met voetbal, met als doel hen te begeleiden naar een structurele sportdeelname.

  Wil je ook komen Uitblinken? Kom dan naar een van de volgende clinics: 
  16-07-2014 Sonseweg
  23-07-2014 Van der Werffstraat
  30-07-2014 Gelderlandplein
  06-08-2014 Kaeriuslaan
  13-08-2014 Arnaudinaplein
  20-08-2014 Mendelssohnlaan

  psvontour

 • Zaterdag 1 juni 2013 organiseerden Uitblinken en TSP een voetbalclinic voor de jeugdleden van V.V. Riel. Nelson de Kok was ook aanwezig voor een spectaculaire show. Deze middag was mede door de enthousiaste deelnemers een groot succes!

  Uitblinken
 • Uitblinken werkt vaak samen met Playing for Succes. Wat dit precies inhoudt is te zien in deze video impressie van de 'uitwedstrijd' van Go Ahead Eagles' Playing for Succes in Deventer. 

  Ook komend voetbalseizoen zal Uitblinken in samenwerking met Playing for Succes nog vele clinics organiseren. Houd hiervoor deze website in de gaten.