Nieuwsarchief

Uitblinken was er bij

Hieronder een aantal evenementen waar Uitblinken bij was. Uitblinken is sinds medio 2011 actief bij veel verschillende activiteiten.

 • Zo’n 170 jeugdspelers bezochten afgelopen zaterdag 21 juni het 75-jarig jubileumfeest van GSBW in Goirle. Om precies 10.00 uur werd door voorzitter Anita Jacobs het "startschot" gegeven voor de feestelijkheden deze dag. Uitblinken was aanwezig met de Funarena en samen met Nelson de Kok organiseerde ze een voetbalclinic. Vele enthousiaste jeugdleden, van jong tot oud, blonken uit op de verschillende onderdelen!

  GSBW1 GSBW2

 • Zaterdag 18 mei 2013 was het de 2e editie van de jeugdtoernooien voor de F-jeugd in de ochtend en de E-jeugd in de middag. Naast RKVV Brabantia doen er vele bekende en onbekende verenigingen mee aan dit groots opgezette toernooi, ieder op hun eigen niveau. In totaal 55 deelnemende teams. Tussen de wedstrijden door of voor de niet-deelnemers aan het toernooi was de Uitblink funarena neergezet waar je je eigen voetbalkwaliteiten kon testen.

  Kijk op onze Facebookpagina voor meer >

 • Ook dit jaar organiseerde De Treffers weer het traditionele jeugdkamp voor de E en D jeugd. Dit kamp stond afgelopen zaterdag 14 juni op het programma. Uitblinken verzorgde de activiteiten en sloot af met een 3vs3vs3 toernooi voor de fanatieke uitblinkers.

  Een verslag van deze dag kunt u hier lezen!

  treffers treffers2

  treffers3

 • Zondag 12 mei 2013 organiseerde Regio Bank Mill en Uitblinken een straatvoetbaltoernooi voor jongens en meisjes van 7 t/m 15 jaar uit de regio Mill. Maar liefst zestien teams genoten van deze geslaagde middag. Mooi weer, leuke technische spelers en een uitstekende organisatie waren de ingrediënten voor deze schitterende dag.

  Winnaars tot 12 jaar: Tim Kersten en Rick Kerkhof
  Winnaars 12+: Rens van den Hoogen en Gijs Wijdenven

  De organisatie hoopt dat deze eerste editie een mooie aanzet is om volgend jaar weer een editie te mogen organiseren.

  Kijk op onze Facebookpagina voor meer >

 • Deze zomer is Uitblinken aanwezig bij verschillende evenementen in het hele land. Wil jij je voetbalkwaliteiten laten zien? Kom dan ook uitblinken bij een van de volgende evenementen:

  1. Zaterdag 14 juni De Treffers, Groesbeek
  2. Zaterdag 21 juni GSBW, Goirle
  3. Zomervakantie PSV on Tour
  4. Zaterdag 2 aug Open dag PSV, Willem II en Go Ahead Eagels
  5. Zaterdag 9 aug CopaDelAgatha
  6. Zondag 10 aug CopaDelAgatha
  7. Zaterdag 23 aug Udi’19
  8. Zondag 24 aug Udi’19

   

  summer

 • Twintig deelnemers namen deel aan deze cyclus. Het echte werk gaat van start op 10 zondagochtenden in de maand september, oktober en november op het sportcomplex van Juliana Mill. Heb je interesse? Mail dan je gegevens door naar andre@uitblinkendoejezo.nl en je ontvangt ter zijner tijd de benodigde informatie. Uitblinken wil jeugdspelers uit de regio Mill extra techniek bijbrengen.

  Kijk op onze Facebookpagina voor meer >

 • Woensdag 4 juni organiseerden het Beatrix College en Willem II in samenwerking met Uitblinken verschillende activiteiten tijdens de Trixweek. In en rondom het Koning Willem II Stadion maakten alle 3e jaars leerlingen van het Beatrix College kennis met Willem II.

  Er werd een rondleiding en een workshop voetbal gegeven, en ook een kleedkameractiviteit stond op het programma tijdens deze leuke middag in Tilburg.

  beatrix beatrix2
 • Zaterdag 31 mei organiseerden vv Internos en Uitblinken een afsluitende activiteit voor alle pupillen van vv Internos. Er hing de hele dag een gezellige sfeer en ongeveer 135 jeugdige uitblinkers kwamen op het evenement af. Een sfeerimpressie van deze dag vind je hier.

  internos1 internos2

  internos3

 • Momenteel is Uitblinken bijna elk weekend wel te vinden op een voetbalterrein ergens in ons land. De Funarena trekt veel aandacht en zorgt er onder andere voor dat kinderen spelenderwijs de skills van het voetbal onder de knie krijgen. Maar niet alleen op het gebied van voetbal. De Funarena is namelijk ook te gebruiken bij andere sportevenementen, bijvoorbeeld hockey.
  Maandag 21 april stond de Uitblinken Funarena op het C-D kamp van Hockeyclub Hilvarenbeek. Ook dit was een groot succes! 

  hockey hockey1