Nieuwsarchief

Uitblinken was er bij

Hieronder een aantal evenementen waar Uitblinken bij was. Uitblinken is sinds medio 2011 actief bij veel verschillende activiteiten.

 • Woensdag 21 mei vond in Deventer de 'uitwedstrijd' van Playing for Succes van Go Ahead Eagles plaats. Tijdens deze dag stond meedoen is winnen centraal. Leerlingen van Boerhave en spelers van Playing for Succes namen enthousiast deel aan deze dag. Een omschrijving van hoe de 'uitwedstrijd' van Playing for Succes eruit ziet lees je hier

  uitwedstrijd uitwedstrijd1

 • Zaterdag 17 mei organiseerden Uitblinken een voetbalclinic voor de jeugdleden van SVS. Nelson de Kok was ook aanwezig voor een spectaculaire show.
  Alle jeugdspelers hebben een geweldige middag gehad. Iedereen kon zijn of haar voetbalvaardigheden testen op het voetbalparcours van Uitblinken. 

  svs svs2

 • De spannende wedstrijd van PSV/FCEindhoven tegen Ajax op 2 mei stond in het teken van de Girlzclinic. 

  In de rust van deze topper mochten vier deelnemers tegen elkaar strijden in de finale van het SoccerRamp spel. De vier speelsters hadden hun finaleplaats te danken aan de voorronden die werden gehouden tijdens de bezoeken van PSV/FCEindhoven aan vvWodam en vvTongelere. Het werd een mooie afsluiting van een reeks geslaagde Girlzclinics!


  girlz girlz2

  Vrouwenvoetbal is de snelst groeiende en inmiddels grootste sport onder vrouwen en jonge meiden. Deze sporttak zal ook de komende jaren zich blijven ontwikkelen en daarbij zullen ook de individuele kwaliteiten van de speelsters toenemen. Om de voetbaltechnische vaardigheden al op jonge leeftijd spelenderwijs te trainen is de Uitblink funarena een uitstekend middel.


  girlz2

 • Dinsdag 29 april organiseerde Sportbedrijf Deventer, Salland Zorgverzekering en Uitblinken op de velden van Koninklijke U.D. een voetbalclinic voor alle deelnemende scholen in en om Deventer. 

  Klik hier voor een korte video impressie.

  schoolvoetbal

 • Maandag 28 april en woensdag 30 april heeft de Girlz Voetbalclinic bij respectievelijk voetbalvereniging Wodan en voetbalvereniging Tongelre in Eindhoven plaatsgevonden. Na de succesvolle eerste editie werden ook deze Girlz voetbalclinics goed bezocht! Ruim vijftig enthousiaste meisjes genoten deze dagen van een sportieve middag met de speelsters van PSV/FC Eindhoven. 


  psv1 psv2

  De Girlz Voetbalclinics zijn bestemd voor enthousiaste meisjes van 8 tot en met 12 jaar, die graag kennis willen maken met voetbal of zelf al voetballen. 


  De deelnemers maken op speelse wijze kennis met voetbal en kunnen punten verzamelen door middel van een spellenparcours. De speelsters van PSV/FC Eindhoven zijn aanwezig om de deelnemers te begeleiden en te voorzien van de nodige tips! De deelnemers die de meeste punten verzamelen bij de Girlz Voetbalclinics gaan door naar de finale.

  Deze finale wordt gespeeld op vrijdag 2 mei, in de rust van het topduel tussen PSV/FC Eindhoven en Ajax!

 • Honderden kinderen vermaakten zich woensdagmiddag 23 april op de Brink in Deventer. Verenigingen en sportclubs uit Deventer verzorgde in samenwerking met Uitblinken workshops en demonstraties om bezoekers kennis te laten maken met het sportaanbod in Deventer. Bij enkele kraampjes was informatie over gezonde voeding verkrijgbaar.

  Voor een video impressie, klik hier.

  deventer

 • Zondag 13 april organiseerde Copa del Agatha, SportKanjers Land van Cuijk, Keeperschool Hans Geurts en Uitblinken een 3vs3vs3 boardingtoernooi en keepersclinic voor D jeugdspelers uit de regio Cuijk. Mooi weer, leuke spelers en een uitstekende organisatie waren de ingrediënten voor deze schitterende dag.

  Eindstand winnaars poule
  1. Achates
  2. JVC Cuijk
  De Zwaluw

  Eindstand verliezers poule
  1. Vianen Vooruit
  2. Hapse Boys 1

  copa copa 2


  Over Copa World Cup

  Met het oog op het aankomende WK in Brazilië zal de Copa del Agatha in 2014 een heuse Copa World Cup organiseren voor de D-junioren van alle 36 voetbalverenigingen in het Land van Cuijk en Noord-Limburg. De Copa del Agatha werkt hiervoor samen met Andre Cornelissen (Uitblinken), Hans Geurts (Keepersschool Geurts) en Sven Arts (Sportkanjerclub Land van Cuijk).

  De Copa World Cup staat open voor D-pupillen en wordt opgedeeld in voorronden en een finaledag. Deze voorronden vinden plaats op twee zondagen in april en twee zondagen in mei en worden gehouden in vier verschillende speeldorpen van circa 13.30 tot 17.00 uur. De teams die doorgaan in de voorronden, zullen tijdens de Copa del Agatha (op zaterdag 9 en zondag 10 augustus 2014) strijden om de World Cup.

  Hoe werkt het?

  Elke voetbalclub in het Land van Cuijk en Noord-Limburg (36 in totaal) wordt gevraagd tenminste één D-juniorenteam af te vaardigen voor de Copa World Cup. Een team bestaat uit vijf veldspelers (voor een 3-tegen-3-tegen-3-toernooi) en één of maximaal twee keepers (voor een 1-tegen-1-battle) en natuurlijk begeleiding van de teams. 

  copa3

  De in totaal 36 teams worden verdeeld over acht poules met 4 à 5 clubs, mits alle verenigingen een D-pupillenteam zullen afvaardigen. In poules zullen de teams strijden bij een van de onderstaande speeldorpen om een plekje in de finales:
  o SVS Stevensbeek (in kader 40-jarig bestaan);
  o De Zwaluw Oeffelt;
  o VCA Sint Agatha;
  o Volharding Vierlingsbeek (in kader 100-jarig bestaan).


  Voor meer informatie, klik hier

 • Woensdag 9 april is in en rondom de Koel het startsein gegeven voor de VVV StreetLeague 2014. VIA VVV organiseerde samen met Uitblinken de kick off.

  vvv vvv2
 • Willem II organiseerde zondag 30 maart samen met Uitblinken een speciale sponsorclinic. Een verslag en foto's van deze dag zijn hier te vinden.