Nieuwsarchief

Uitblinken was er bij

Hieronder een aantal evenementen waar Uitblinken bij was. Uitblinken is sinds medio 2011 actief bij veel verschillende activiteiten.

 • Donderdag 6 maart stond de Uitblink funarena bij de Voetbalmasters in Arnhem, georganiseerd door Jeugdland, de Gemeente Arnhem en Vitesse. Er deden zo'n 300 deelnemers mee aan het toernooi en de Uitblink Funarena werd heel goed bezocht.


  voetbalmasters

   
 • Opnieuw was Uitblinken te gast in Hilvarenbeek. Op woensdag 26 februari organiseerde het in samenwerking met Jongerenwerk R-NEWT en TSP een voetbalclinic voor jongens en meisjes van 7 t/m 12 jaar uit de regio.

  Deze clinic, onder begeleiding van leerlingen van ROC Sport en Bewegen, kende een massale opkomst!

  hilvarenbeek hilvarenbeek2

 • Op 22 februari was Uitblinken aanwezig op de clubavond van Willem II. Rondom de wedstrijd tegen Helmond Sport was er voor de jeugd de Uitblink Funarena opgesteld voor het stadion. Heel veel kinderen genoten van dit voetbalparcours. Er werden veel punten gescoord en het was te zien dat iedereen zijn uiterste best deed om prijzen te scoren. Al met al een zeer geslaagde avond in Tilburg! 


  clubavond clubavond2

  Een verslag van de clubavond van Willem II is hier te lezen.

 • Op 9 februari was Uitblinken in Deventer bij de Kick Off voor de Special Olympics. Zo'n 500 mensen waren aanwezig. Het was fantastisch om te zien hoe de Uitblinken-arena een mooi middel is om ook deze doelgroep op een positieve manier kennis te laten maken met sport. Alle kinderen waren enthousiast! 

  Uitblinken wenst iedereen veel succes op weg naar de Special Olympics in juni!


  specialolympics

 • goahead

  Op woensdag 5 februari was Uitblinken bij de 'uitwedstrijd' van Go Ahead Eagles Playing for Success. Met de spelersbus gingen de kinderen van basisscholen de Steenuil en de Sint Lebuïnusschool naar sportcentrum De Scheg. Daar volgden ze een volledig sportprogramma (inclusief gezonde lunch) en konden er in teams punten verdiend worden. Aan het einde van de dag ging iedereen met drie punten weer naar huis. Uitblinken bedankt alle enthousiaste kinderen voor deze mooie dag!

 • Feyenoord “Scoren in de Wijk” organiseerde op woensdag 15 januari samen met Uitblinken een speciale Voetbalclinic voor de bezoekers van winkelcentrum Zuidplein.

  Op speelse wijze maakten jong en oud kennis met voetbalspelletjes en -trucs.


  rdam2

 • Dinsdag 24 december organiseerde Uitblinken een boarding 3vs3vs3 toernooi voor jongens en meisjes van 6 t/m 12 jaar uit de regio Mill.

  Maar liefst 26 teams genoten van deze geslaagde dag.

  boarding

 • Op maandag 23 december organiseerde Uitblinken een voetbalclinic voor jongens en meisjes van 6 t/m 12 jaar uit de regio Overloon. 

  Waarom? Omdat deze organisatie het heel belangrijk vind om een bijdrage te leveren aan o.a. het voetbalplezier. Pas dan kunnen en zullen kinderen zich optimaal ontwikkelen. Sportiviteit, inzet, discipline, beleefdheid en respect staan hoog in het vaandel. Daarom zijn wij begonnen met deze voetbalactiviteit voor deze regio. Wij voelen ons maatschappelijk betrokken.

  Zo'n 65 kinderen genoten van deze prachtige dag in Sporthal De Raayhal. Mooie zaal, schitterende circuit training, prima begeleiding, prachtige veldjes en een uitstekende organisatie waren de ingrediënten voor deze schitterende dag. Met als resultaat heel veel enthousiaste kinderen die met veel plezier hebben meegedaan en veel hebben kunnen leren.

  overloon overloon2

 • Wil je op je verjaardagsfeestje niet naar de bioscoop of indoorspeeltuin? Wil je gewoon lekker voetballen?

  UITBLINKEN organiseert ook kinder(voetbal)feestjes. In samenspraak met u maken we op maat een schitterende voetbaldag. Denk hieraan aan bijvoorbeeld een afgemeten training met diverse fun voetbalfacetten. De winnaar van de verschillende voetbalspelletjes en de jarige gaan uiteraard niet met lege handen naar huis. We ruimen voldoende tijd in voor het uitpakken van cadeautjes, eten en drinken en eventuele andere wensen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het houden van een voetbalquiz of het bekijken van een voetbalfilm. Wij komen met het materiaal op locatie en zullen proberen een geschikt voetbalterrein en/of sportlocatie in uw omgeving te vinden.

  Interesse? Stuur dan een aanvraag naar andre@uitblinkendoejezo.nl