Nieuwsarchief

Uitblinken was er bij

Hieronder een aantal evenementen waar Uitblinken bij was. Uitblinken is sinds medio 2011 actief bij veel verschillende activiteiten.

 • Achter de schermen is Uitblinken bezig om de website op te frissen. Hierdoor zijn de berichten op de site niet meer actueel. Voor alle actuele activiteiten, foto's en het laatste nieuws verwijzen wij je naar onze Facebookpagina.
 • Uitblinken

  In de kerstvakantie, op maandag 23 december 2013, organiseert Uitblinken in Sporthal De Raayhal te Overloon een voetbalclinic voor jongens en meisjes van 7 t/m 14 jaar uit de regio Overloon.

  Waarom? Wij willen samen met jou plezier beleven aan voetbal en bewegen. Want bewegen is belangrijk voor je gezondheid. Sportiviteit, inzet, discipline, beleefdheid en respect staan hoog in ons vaandel. Uitblinken is maatschappelijk betrokken!

  De voetbalclinic bestaat o.a. uit de volgende spelonderdelen(*):
  • Soccerarena
  • Boardingvoetbal 2vs2vs2, drie teams van 2 spelers nemen het tegen elkaar op in de voetbalarena met 3 doelen
  • Pannavoetbal 2vs2
  • Soccer speedparcours
  • Battle 1vs1
  *Bij elk spelonderdeel zijn punten te verdienen is ervaren begeleiding aanwezig. Panna en boardingvoetbal wordt gespeeld in professionele sportarena's.

  De deelnemers zijn in de volgende leeftijdsgroepen verdeeld:
  • 10.00 - 11.45 uur, F jeugd - zaal 09.30 uur open
  • 12.15 - 14.00 uur, E jeugd - zaal 11.45 uur open
  • 14.30 - 16.15 uur, D jeugd - zaal 14.00 uur open

  De deelname bijdrage is €4,- en moet betaald worden voor aanvang van de clinic.

  Meld je snel aan!
  Mail je naam, club, elftal en geboortedatum naar post@uitblinkendoejezo.nl.
  Er zijn slechts 56 plekken beschikbaar per groep en vol = vol.

  Meer informatie bij:
  Robin Arts
  Uitblinken
  06-31154122 • Uitblinken

  In de kerstvakantie, op dinsdag 24 december 2013, organiseert Uitblinken in Sporthal de Looierij te Mill een voetbaltoernooi voor jongens en meisjes van de F, E, D en C jeugd uit de regio Mill.

  Waarom? Wij willen samen met jou plezier beleven aan voetbal en bewegen. Want bewegen is belangrijk voor je gezondheid. Sportiviteit, inzet, discipline, beleefdheid en respect staan hoog in ons vaandel. Uitblinken is maatschappelijk betrokken!

  Inschrijfgeld €15,- per team
  Team bestaat uit maximaal 4 spelers
  Voor F, E, D en C jeugd
  Van 10.30 - 16.00 uur

  Meld je team snel aan!
  Download het inschrijfformulier en mail deze naar andre@uitblinkendoejezo.nl • De ex-voetballer van onder andere SC Heerenveen en FC Groningen gaat met MDJ Soccertrips Trainingen samenwerken met Uitblinken. Hierdoor gaat ook Friesland uitblinken!

  Lees meer >

  Uitblinken

 • PSV organiseerde in de herfstvakantie samen met Uitblinken een speciale Girlz Voetbalclinic bij VV Gestel. Deze clinic, onder begeleiding van de spelersgroep van PSV/FC Eindhoven voor meisjes tussen 8 en 12 jaar, kende een massale opkomst.

  Op maandag 14 oktober heeft bij VV Gestel de eerste Girlz Voetbalclinic plaatsgevonden. Het herfstachtige weer mocht de pret niet drukken want ruim honderd enthousiaste meiden tussen de 8 en 12 jaar waren aanwezig. De deelnemers legden onder leiding van de PSV/FC Eindhoven-speelsters een uitdagend parcours af waarbij punten werden verzameld. Op speelse wijze maakten de meiden kennis met voetbalspelletjes en -trucs.

  Uitblinken

 • Ondanks het wisselvallig weer, brachten ruim 1500 kids een bezoek aan het Mandemakers Stadion. De deelnemers liepen door het stadion waarna ze op het parkeerterrein konden deelnemen aan de Uitblink voetbalactiviteiten! Deze activiteiten werden door RKC in samenwerking met Uitblinken georganiseerd. Lees meer >

  Uitblinken

 • Woensdag 11 september 2013 organiseerden PSV, Sport formule Eindhoven en Uitblinken een voetbalclinic voor alle kinderen van de Korenaer (jongeren met ernstige en complexe gedrags- en/of psychiatrische problemen). Iedereen kon zijn of haar voetbalvaardigheden testen op het voetparcours van Uitblinken. Deze dag werd ondersteund door spelers, trainers en speelsters van PSV en PSV/FC Eindhoven.

  Uitblinken

 • Woensdag 4 september is in en rondom het Mandemakers Stadion het startsein gegeven voor de RKC Battle 2013. RKC organiseerde samen met Uitblinken de kick off. Meer lees je op de officiële website van RKC en op www.samenrkc.nl.

  Uitblinken

 • Woensdag 8 mei 2013 was de vierde PSV 100 jaar clinic in samenwerking met Uitblinken. Ondanks de vakantie waren er toch nog zo'n 80 deelnemers, waaronder een 70-jarige balgoochelaar, Chris van de Weerde, jeugdspelers en enkele jeugdtrainers van PSV.

  Kijk op onze Facebookpagina voor een filmpje van de 70-jarige balgoochelaar.

  Uitblinken