Nieuwsarchief

Uitblinken was er bij

Hieronder een aantal evenementen waar Uitblinken bij was. Uitblinken is sinds medio 2011 actief bij veel verschillende activiteiten.

 • Uitblinken kan terugkijken op een zeer geslaagde eerste techniektrainingsochtend op zondag 21 april 2013. Zo'n 20 spelers van 9 t/m 12 jaar namen deel aan de Uitblink techniektraining op het sportcomplex van Juliana Mill. Uitblinken wil jeugdspelers uit de regio Mill o.a. coördinatie, balans en extra techniek bijbrengen.

  Het 'echte werk' gaat van start in de maand september op het sportcomplex van Juliana Mill. In de maanden september, oktober en november wordt er tien zondagochtenden getraind.

  Kijk op onze Facebookpagina voor een impressie >

  Nog geen fan van onze Facebookpagina? Vind ons leuk!

 • Woensdag 17 april 2013 was de tweede PSV 100 jaar clinic in samenwerking met Uitblinken voor Bs. Theresia. Deze keer op het Hugo de Grootplein in Strijp. Directie van PSV kwam een kijkje nemen en oud speler, jeugdtrainer Twan Scheepers en FC Eindhoven vrouwenspeelster Kika van Es, Melissa Evers en Jesynn Kuijpers waren ook aanwezig.

  Kijk hier voor een impressie

 • Tricolores TV is het online tv-kanaal van eredivisieclub Willem II en is regelmatig te zien op Eredivisie Live. Een terugkerende rubriek is 'Trucolores', twee spelers die elkaar uitdagen op een technisch onderdeel. Uitblinken verzorgt deze onderdelen en is dus te zien op Eredivisie Live.

  Trucolores: Jallo vs El Harouchi
  Trucolores: Lumu vs Brands
  Trucolores: Meul vs Haastrup
  Trucolores: Sanusi vs Akouili
  Trucolores: Van Buuren vs Vossebelt
  Trucolores: Höcher vs Van der Rijt

  Uitblinken

 • Basisschool Atalanta heeft woensdag 10 april 2013 het startsein gegeven voor de PSV 100 jaar clinics. Ruim 150 kinderen uit de wijk Mensfort bezochten de bijzondere voetbalmiddag. Samen met Menzis en Sportformule Eindhoven wil PSV kinderen op deze manier kennis laten maken met voetbal. De clinic bij Basisschool Atalanta was de eerste in een reeks van elf. En Uitblinken was daar bij!

  Lees het bericht op de officiële website van PSV >

 • Op 10 april 2013 om 14.00 uur starten de eerste 100 jaar clinics op de van de Werffstraat voor kinderen van Basisschool Atalanta. Er zullen in de periode april - juni clinics worden gegeven op de voetbalveldjes in wijken waar de PSV Street League plaats heeft gevonden in 2012.

  Gedurende 10 woensdagmiddagen wordt er op 1 locatie in Eindhoven een voetbalclinic in het kader van 100 jaar PSV gegeven door jeugdtrainers van PSV in samenwerking met Uitblinken.

  Lees het bericht op de officiële website van PSV >

 • Zaterdag 9 maart 2013 was Uitblinken aanwezig op de fanzone van eredivisionist Willem II. Er waren diverse activiteiten voor jong en oud. De jeugd kon zich vermaken op het Kingo springkussen. En iedereen kon zijn of haar voetbalvaardigheden testen op het voetbalparcours van Uitblinken en daarmee de hoofdrol in een aflevering van Trucolores winnen dat onder andere uitgezonden wordt op Eredivisie Live.

  Hoofdsponsor van de Tilburgse club, Euphony, had een bijzondere promotiestand en een DJ zorgde voor het muzikale programma. Business Partner Jupiler verzorgde de activiteit PoolBall, een spel dat deel uit maakt van de nieuwe Jupiler supporters activatie.

  Foto: Geert van Erven, voetbalfotografie.nl Uitblinken

 • Op woensdag 13 februari 2013 organiseerde Juliana Mill en Uitblinken een voetbalclinic voor jongens en meisjes van 7 t/m 14 jaar uit de regio Mill. Waarom? Omdat deze organisaties het heel belangrijk vinden om een bijdrage te leveren aan o.a. het voetbalplezier. Pas dan kunnen en zullen kinderen zich optimaal ontwikkelen. Sportiviteit, inzet, discipline, beleefdheid en respect staan hoog in het vaandel. Daarom zijn wij begonnen met deze voetbalactiviteit voor onze regio. Wij voelen ons maatschappelijk betrokken.

  Zo'n 85 kinderen genoten van deze prachtige dag in De Looierij. Mooi weer, schtterende circuit training, een goede lunch, prima begeleiding, prachtige veldjes en een uitstekende organisatie waren de ingrediënten voor deze schitterende dag. Met als resultaat heel veel enthousiaste kinderen die met veel plezier hebben meegedaan en veel hebben kunnen leren.

  Winnaars 2vs2vs2 7 t/m 9 jaar
  Marijn de Wildt en Kay van Lith

  Soccer slalom kampioen 7 t/m 9 jaar
  Sven Kuijpers

  Winnaars 2vs2vs2 10 t/m 14 jaar
  Andy Veld en Nicky van den Broek

  Soccer slalom kampioen 10 t/m 14 jaar
  Rik Kremers

  De organisatie hoopt dat deze eerste editie een mooie aanzet is om volgend jaar weer een editie te mogen organiseren.

  Website Juliana Mill

  Uitblinken

 • November was de laatste maand van het "hoogseizoen" afgelopen jaar bij Uitblinken. Met veel activiteiten, techniektrainingen, opendagen en opnames op Eredivisie Live. Een terugkerende rubriek is "Trucolores" twee spelers die elkaar uitdagen op een technisch onderdeel. Uitblinken verzorgt deze onderdelen.

  De wintermaanden zijn traditiegetrouw wat minder druk bij Uitblinken. In november wordt dan al een start gemaakt met plannen maken voor 2013. Zo zijn er contacten gelegd met de eerste verenigingen, bedrijven, gemeentes en zijn we met verschillende verenigingen in gesprek om een leuke voetbaldag neer te zetten.

  Wilt u met uw vereniging of gemeente een voetbaldag organiseren kunt u door ons vrijblijvend een offerte laten maken en/of alvast een datum even in optie zetten.

  De eerste planning is om in de week van woensdag 13 februari in Sporthal De Looierij te Mill een voetbalfundag te organiseren.

 • Zondag 28 oktober 2012 was dan eindelijk de finale van het Nederlands kampioenschap techniek. Deze werd georganiseerd op het Nationaal Sportcentrum Papendal te Arnhem. Uitblinken was hier natuurlijk bij aanwezig.

  Het basisprincipe van deze officiële Open Nederlandse Techniekkampioenschappen, zoals die in 2012 voor de zesde keer zijn georganiseerd, zijn de Moves & Skills zoals René Meulensteen (assistent-trainer van Alex Ferguson) deze aanleert bij de selectiespelers van Manchester United.

  Bijzondere gast op deze finale dag was drievoudig Europees Kampioen Boksen en drievoudig Olympisch bronze medaillewinnaar Arnold Vanderlijde. Hij reikte de prijzen uit aan de winnaars en maakte zelf ook even kennis met de Uitblinken Arena.

  Uitblinken