Funarena

Uitblinken

De Uitblinken Funarena is zeer interessant voor beweegevenementen, maar kan gemakkelijk aangepast worden voor andere sporten als voetbal, hockey, tennis of golf. Het is een leuk onderdeel voor evenementen waar veel kinderen komen, maar ook ouderen zijn een doelgroep die met de Funarena uit de voeten kan. De Funarena is zeer geschikt voor open dagen, verenigingsweekenden, sportdagen of seizoensafsluitingen. Het is een multifunctioneel park en kan in verschillende vormen opgezet worden. De Funarena kun je altijd aanpassen aan de beschikbare ruimte, ondergrond (kunstgras, natuurgras, asfalt, sportzalen), doelgroep of het aantal deelnemers. Ook de volgorde is zelf te bepalen. Alle deelnemers ontvangen een speciale Uitblink-Scorekaart.

Funarena op maat

Je kunt de complete Funarena huren, maar ook een aantal onderdelen en zelfs het huren van één onderdeel behoort tot de mogelijkheden. Dat is helemaal afhankelijk van het evenement, het aantal deelnemers of andere specifieke wensen. Uitblinken heeft alle materialen in eigen beheer en kan daarom snel complete concepten leveren voor iedere activiteit of evenement, inclusief transport, op- en afbouw en begeleiding. Dit is uiteraard afhankelijk van de wensen en het budget.

Onze boarding is uitermate geschikt voor reclame zoals bedrijfslogo’s van je sponsors. Met professionele stickerreclame op de boarding staan de sponsors altijd vol in beeld tijdens de wedstrijden. Wij kunnen dit ook verzorgen en leveren dan de boarding naar wens bestickerd op het evenement aan.

Neem contact op

Mail voor een complete tarievenlijst of meer informatie naar Andre Cornelissen, andre@uitblinkendoejezo.nl of bel naar +31 (0)6 12 91 69 27. Je vindt ons ook op Facebook en Twitter. Benieuwd naar de Funarena? Bekijk dan ook onderstaand filmpje:  

 

 


 

Onderdelen van de funarena
arena 1

Er zijn veel spelvormen mogelijk om kinderen spelenderwijs kennis te laten maken met verschillende sporten. De bovenstaande tactieken kunnen ingezet worden voor voetbal en hockey. Uitblinken kan inspelen op de behoeften en eigenschappen van kinderen, jongeren en ouderen. Alle kenmerken van het spel zijn aanwezig.

Paaltjesvoetbal/hockey, Belgisch voetbal/hockey, 3vs3vs3, 2vs2 zijn voor de vereniging, school of organisatie de perfecte spelvormen. Spelers kunnen acties maken en zowel diep als breed spelen. Het is in veel opzichten aantrekkelijk om te spelen, want spelers komen veel aan de bal, ze komen veel tot scoren en het zijn wedstrijden op zich. Daardoor hebben de kinderen, jongeren of ouderen meer plezier. De genoemde spelvormen leiden daarnaast tot een betere techniek en meer beweging. En dat zorgt voor meer Uitblink-plezier!

Onderstaande Uitblink-onderdelen zijn te gebruiken voor voetbal, maar kunnen ook ingezet worden voor hockey, tennis en golf. Alle onderdelen zijn los te huren, maar kunnen ook samen ingezet worden. Mocht je ideeën hebben die hier niet tussen staan, neem dan contact op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. 

 

soc 1   soc 3   soc 2   soc 4

soc 5   soc 6   soc 7   soc 8

soc 9   soc 10   soc 11   soc 12

soc 13                                 soc 15     soc 16

soc 17   soc 18soc 19   logoPNG