Uitblinken is meer!


Wil je als vereniging, school of organisatie een sportief evenement organiseren, maar heb je niet de benodigde kennis of 'menskracht' in huis? Schakel dan het Uitblinkteam in! Uitblinken helpt je bij de voorbereiding, de uitvoering en de nazorg. Wij kunnen je desgewenst zelfs alles uit handen nemen. Lees hieronder de mogelijkheden op het gebied van cursus- of thema-avonden en voetbaltrainingen:

Uitblinken

Cursus en thema-avonden

Het doel van de cursus / thema-avond is deelnemers gericht op een specifieke vraag voorbereiden, begeleiden en ondersteunen. Tijdens deze bijeenkomst(en) is er aandacht voor de vraag.

Er wordt gekozen voor verschillende invalshoeken. Het gaat om deelnemers bewust te maken van een thema en vervolgens het gezamenlijk nadenken over alternatieven en het beïnvloeden van het thema. Daarbij kun je denken aan de beïnvloeding van techniek, gedrag, medespelers, maar ook het bieden van structuur komt aan bod.

Trainingen

De inhoud van de cursus / thema-avond heeft betrekking op de werkvelden:
- Training
- Wedstrijd
- Begeleiding

Binnen de cursus / thema-avonden kunnen bijvoorbeeld de volgende vragen centraal staan:
- Coachen van kinderen/jongeren, hoe doe je dat?
- Trainen van kinderen/jongeren, hoe doe je dat?
- Begeleiden van kinderen/jongeren, hoe doe je dat?

De cursus / thema-avond bestaat meestal uit twee delen: een theorie- en een praktijkgedeelte. Het aantal bijeenkomsten, het tijdstip, de locatie etc. wordt altijd in onderling overleg bepaald. Deelnemers die de cursus / thema-avond met goed gevolg doorlopen, ontvangen het Uitblink-certificaat.

Uitblinken voetbaltraining

Uitblinken organiseert (technische) voetbaltrainingen op verschillende niveaus en werkt met ervaren en professionele trainers. Onze trainers hebben niet alleen een coaching-licentie, zij zijn perfect getraind op de inhoud van het voetbal en onderscheiden zich door hun specifieke interactie met kinderen en jongeren. Er wordt in kleine groepen getraind en de trainers kijken nauwkeurig waar een speler behoefte aan heeft. Het programma wordt aangepast op het individu. Tijdens onze trainingen zijn de kinderen continu met de bal bezig en hebben op deze manier vele malen meer balcontact dan bij een gewone training.

De (techniek)trainingen zijn geïnspireerd door de Wiel Coerver-methode, Rene Meulensteen (Manchester United), Pepijn Lijnders (FC Porto) en de Nederlandse voetbalschool (KNVB) en bevatten veel variatie en uitdaging.

Naast de reguliere voetbaltraining is het ook mogelijk om toernooien te laten organiseren door Uitblinken. Dit kan met behulp van de Funarena

Iets voor jouw organisatie?

Elke 'sportieve' vraag van verenigingen, clubs, scholen of andere organisaties zijn voor Uitblinken een uitdaging. We denken graag mee over de realisatie er van en helpen natuurlijk ook graag mee met de uitvoering. Uitblinken heeft verschillende mogelijke/partners die - waar nodig - nauw met elkaar samenwerken.