Wie zit er achter Uitblinken

Antwoord: Andre Cornelissen.

 

Uitblinken

Andre Cornelissen is de oprichter van Uitblinken. Hij is naast sportconsulent voor de gemeente Tilburg ook bevoegd voetbaltrainer/coach.

In zijn maatschappelijke carrière bij de gemeente Tilburg houdt Andre zich met name bezig met het coordineren en organiseren van sportactiviteiten en sportevenementen om deelname aan sport te stimuleren. Ook heeft hij maatschappelijke projecten voor de Stichting Brede School Tilburg en BVO Willem II ontwikkeld en vormgegeven. Hij heeft veel ervaring met multiculturele groepen.

Andre is als trainer/coach in het bezit van het UEFA A-diploma. Al tijdens zijn studie aan het CIOS begon hij zijn trainerscarrière die hem langs o.a. sv Hatert, JVC Cuijk en de A-jeugd van VVV-Venlo bracht. Op topamateurniveau is hij hoofdtrainer geweest van o.a. SV TOP av, HVCH, Erp en Volharding. Naast het trainersschap heeft hij zich altijd door ontwikkeld. Zo is hij ook docent bij de KNVB-academie.

Voor een volledig profiel van Andre Cornelissen kun je een kijkje nemen op zijn LinkedIn-pagina.


Uitblinken

Uitblinken is een organisatie die met sport en plezier jongeren en ouderen bewust maakt van aspecten als gezondheid en maatschappelijke verantwoording. Ze worden al sportend gestimuleerd om na te denken over de omgang met anderen, fairplay, het belang van sport en een gezonde levensstijl. Uitblinken verbindt, verbroedert en activeert.

Andre CornelissenUitblinken werkt onder andere samen met de Ruud van Nistelrooij Academy, verschillende Betaald Voetbal Organisaties (PSV, Feyenoord, Willem II etc.), onderwijsinstanties, verenigingen, gemeentes en bedrijven. Door Andre’s brede achtergrond is het mogelijk om Uitblinken op diverse manieren in te zetten. Het is mogelijk de Funarena te huren voor een opening, sportactiviteit of bedrijfsfeest. Kijk voor meer informatie over de Funarena op deze pagina. Daarnaast heeft Andre ervaring met het verzorgen van cursussen, thema-avonden of sportactiviteiten. Kijk daarvoor op de pagina ‘Uitblinken is meer’.